22 februari 2019

 
TechUnited logo TUe logo
 

MSL naar de halve finale en @Home naar de finale!

Vandaag was de laatste ronde van de @Home competitie en de laatste wedstrijden voor de halve finales van de voetbalrobots! Hoe dit allemaal is verlopen lees je in deze nieuwsbrief.

De EEGPSR Challenge

De EEGPSR Challenge is vergelijkbaar met de GPSR Challenge, maar dan veel lastiger. Er zijn meerdere opdrachten en je moet op alles voorbereid zijn. Deze challenge wordt eigenlijk door alle teams gezien als de moeilijkste van de competitie. In de video wordt beschreven hoe AMIGO deze challenge uitgevoerd heeft.

Op naar de halve finale!

Vandaag hebben de laatste wedstrijden van Round Robin 2 van de Middle Size League plaatsgevonden en wederom heeft Tech United alles gewonnen! Dit betekent dat we ook van deze ronde de eerste plek hebben weten te veroveren en dat we morgen in de halve finale tegen de nummer 4, NuBot, gaan spelen.

Set The Table Challenge

De Set the Table Challenge bestaat uit meerdere onderdelen die AMIGO erg lastig vindt, zoals spraak- en objectherkenning. Deze challenge ging dus ook niet denderend. In het filmpje is te is te zien hoe alles precies verliep.

De petjes quiz

Er zijn vandaag, en eigenlijk dit hele toernooi, erg veel fanatieke robots op het veld, wat betekent dat er soms wat onderdeeltjes het veld over vliegen. Zo worden de plaatjes die boven de omnivisie unit bevestigd zijn er regelmatig afgeschoten. Dus voor jullie hebben we een quiz bedacht. Bekijk het filmpje en raad bij elke clip of het petje, oftewel het plaatje bovenop de robots, op of af gaat.

De Open Challenge

Dit is de challenge waar Tech United vaak de meeste punten van alle teams verdient. Hier mag het team zelf kiezen wat ze willen laten zien, dus creatief denken komt hier goed van pas. Het team had een origineel idee bedacht. De nieuwste aanwinst van het team, HERO, mocht namelijk AMIGO helpen met de jury een lekker gekoeld biertje te brengen. Ook dit jaar heeft Tech United op deze challenge de meeste punten gescoord van alle teams, en hiermee hebben ze een plekje in de finale veroverd! Morgen zal het team met ToBi en Homer in de finale strijden voor de wereldtitel.

De huis-duif

De hal van de venue heeft een huisdier! De duif vliegt door de @Home arena's, langs de voetbalvelden en komt eventjes buurten in de team-area's. 

RoboCup TV Sports

Terry geeft sinds vandaag live commentaar bij de voetbalwedstrijden van Tech United! Morgen zullen we om 02:00 (NL) de halve finale spelen en de finale speelt zich af om 7:30 (NL), check het via de livestream met Terry's live commentaar!

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om je uit te schrijven.

 
 

Tech United Eindhoven
De Wielen 1, TU/e terrein Eindhoven
Gebouw: Gemini-Noord
Kantoor: RoboCup Stadion

facebook icon
 
twitter icon