24 maart 2019

 
TechUnited logo TUe logo
 

Het nieuwe seizoen is van start!

RoboCup 2017 is inmiddels alweer een tijdje voorbij en na wat hoognodige vakantiedaagjes zijn de teams weer hard aan de slag gegaan. De competitie evaluaties zijn achter de rug dus het echte werk is weer begonnen! Tijdens teamavonden en ontwikkeldagen zijn de teamleden nu druk bezig met het opschonen van de soft- en hardware fixes van het WK en er wordt uiteraard ook gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen.

Science Festival

Tijdens de Science Show van de TU/eXperience dag hebben de voetbalrobots met Valerio Zeno mogen voetballen! Op het podium demonstreerde veldspeler Gregory van der Tandwiel hoe hard hij kan schieten. Niet alleen Valerio mocht met de robots spelen, ook de bezoekers konden het RoboCup veld op om de TU/e de robots in actie  te bewonderen en te proberen een penalty te stoppen! Het was zeker een geslaagde dag en we hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad.

Nieuwe sponsor!

We beginnen dit nieuwe jaar met een nieuwe sponsor; KPN - Cor Wit Fonds! Met veel plezier kijken we er naar uit om de komende jaren samen te werken met dit bedrijf en hopelijk behalen we met hun hulp en de hulp van onze andere sponsoren komend jaar wederom de top!

Kwalificatie @Home

De kwalificatie voor RoboCup 2018 begint voor @Home dit jaar vroeg. Op 4 november moet de kwalificatie al rond zijn! Vanaf nu houdt het team zich, naast de overige ontwikkelingen, hier dus mee bezig. Voor de kwalificatie moet er een paper geschreven worden en moet er een kwalificatievideo ontwikkeld worden waarin het team laat zien dat AMIGO goed genoeg is om mee te mogen doen in Montreal, Canada.

AMIGO op bezoek bij Heineken

Naast de voetbalrobots, die regelmatig demonstraties geven, is ook AMIGO actief bezig met mensen informeren over techniek en robotica. Zo is het team 13 oktober naar de Hermitage in Amsterdam geweest om de IT afdeling van Heineken te laten zien wat AMIGO allemaal kan. Ook heeft het team daar een uitgebreide presentatie gegeven over hoe AMIGO precies werkt.

Next time...

... in de nieuwsbrief: De kwalificatie van AMIGO! En voor het MSL team staat in november de jaarlijkse workshop op het programma. Deze wordt dit jaar gehouden in Eindhoven. 

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om je uit te schrijven.

 
 

Tech United Eindhoven
De Wielen 1, TU/e terrein Eindhoven
Gebouw: Gemini-Noord
Kantoor: RoboCup Stadion

facebook icon
 
twitter icon