Fandag

Tech United geeft om de paar jaar een Fandag. Deze dag wordt georganiseerd om alle fans te bedanken voor het support. 20 juni is het weer zo ver! Om 17:00 staan wij met zijn allen klaar met een hapje en een drankje, en van 18:00 tot 20:30 zorgen wij voor entertainment in de vorm van presentaties en demonstraties. Ook zal de naam van onze nieuwste aanwinst, de HSR, bekend worden gemaakt, en deze mogen jullie bepalen! Kijk voor meer info op de poster en onder het kopje 'Prijsvraag'!

Prijsvraag

Tech United heeft onlangs een nieuwe robot ontvangen; de Human Support Robot, oftewel de HSR. De robot zal worden ingezet voor de nieuwe RoboCup @Home Domestic Standard Platform League, waar hij tegen andere HSR's zal moeten strijden. De eerste competitie waar de HSR aan mee doet is het wereldkamioenschap in Nagoya, Japan deze zomer.

Om zich te onderscheiden van de andere HSR's, heeft hij uiteraard wel een leuke naam nodig! Deze naam moet natuurlijk wel bij de namen van zijn broertjes en zusjes (AMIGO, SERGIO, PICO, TACO)passen. Een coole afkorting zijn we erg fan van. En bij een prijsvraag hoort uiteraard een prijs! Tijdens de Fandag zal de naam van de HSR bekend gemaakt worden. Zodra de robot geleerd heeft een drankje te serveren, nodigen wij de winnaar/winnares uit om een drankje door de door hem/haar benoemde robot geserveerd te krijgen! 

Om mee te doen hoef je alleen jouw idee en je telefoon nummer mailen naar techunited@tue.nl met als onderwerp van de mail 'HSR Prijsvraag'. Wij wachten af!