Nieuws


Tech United/ASML - Scholentour gestart!

De Tech United/ASML - Scholentour is vandaag van start gegaan op het Strabrecht College in Geldrop! Het Strabrecht College was een van de eerste scholen die positief hebben gereageerd op het aanbod om gratis(!) een geheel verzorgde demonstratie van Tech United te krijgen.  De gymzaal van deze school is voor deze aangelegenheid omgetoverd tot een RoboCup-veld, waar de voetbalrobots van Tech United hun kunsten op kunnen vertonen. Tijdens de demonstraties voor de scholentour wordt geprobeerd de leerlingen enthousiast te maken om voor een technische vervolgopleiding te kiezen. Het demonstreren van onze voetbalrobots is daarvoor uiteraard zeer geschikt!

Heeft uw school ook nog interesse in een gratis, geheel verzorgde demonstratie van de voetbalrobots van Tech United? Er is nog plek voor het volgende schooljaar dus neem gerust contact met ons op!

Tech United doet Giovanni van Bronckhorst

Herinner je je de knal van Van Bronckhorst tijdens de halve finale tegen Uruguay tijdens het WK van 2010 nog? Tech United deed afgelopen week in Portugal hetzelfde! 

 

Tech United wint Portuguese Open 2014

Tech United is de winnaar van de Portuguese Open 2014. De finale van het toernooi in Espinho ging tussen Tech United en CAMBADA, het team van onze collega's uit Aveiro, Portugal. Na een spannende finale stond er aan het einde 2-1 voor Tech United op het scorebord. Benieuwd naar de hoogtepunten van de finale? Bekijk ze hier! Alle resultaten van het toernooi zijn hier te vinden. 

4-wielige robot Tech United debuteert in Portugal

Tijdens de halve finale van de Portuguese Open in Espinho heeft het prototype van de 4-wielige robot zijn debuut gemaakt! In samenwerking met Prodrive Technologies is er het afgelopen jaar gewerkt aan deze robot en nu was het dan eindelijk zover dat de robot zijn eerste minuten ging maken. Benieuwd naar zijn debuut in een officiële RoboCup-wedstrijd? Bekijk hier het filmpje!

Nieuw vierwielig platform rijdt!

Het nieuwe vierwielige platform heeft gisteravond op Portugese bodem zijn eerste meters gemaakt. Natuurlijk was bij dit historische moment de camera aanwezig. Bekijk de beelden hierboven. Het platform, ontworpen bij Prodrive, rijdt mooi rond en bied mooie kansen voor de toekomst!  

Robótica 2014: demonstratiewedstrijd

Vanochtend hebben we tijdens de opening een demonstratiewedstrijd gespeeld tegen CAMBADA. Onder het toezicht van veel jonge, enthousiaste toeschouwers werd er een spannende wedstrijd van gemaakt! Uiteindelijk werd het 1-1. Bekijk hierboven de compilatie met de hoogtepunten uit de wedstrijd.