Sponsors

Technische Universiteit Eindhoven


Prodrive Technologies

 TMC 

TMC Mechatronics is gespecialiseerd  in het flexibel inzetten van haar Werkondernemers ©, op locatie bij de klant, in het hart van hun Research & Development activiteiten. Zij leveren daar een unieke bijdrage, door vanaf een hoog systeemniveau tot aan integratie- en testfase zeer nauw betrokken te zijn bij het eindproduct. Vanwege de multidisciplinaire, academische achtergrond, vormen zij de cruciale link tussen mechanica, elektrotechniek en software competenties, in de realisatie van complexe systemen.  Zoals ook de TURTLEs van Tech United, waar een aantal van onze mensen bij nog steeds bij betrokken zijn, na het afronden van hun PhD.

Vanderlande

Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. De onderneming is tevens een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra. Wereldwijd worden er op luchthavens per jaar maar liefst 3,7 miljard stuks bagage via Vanderlande systemen afgehandeld, oftewel 10,1 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 600 verschillende luchthavens actief en op 13 van de top-20 in de wereld. Daarnaast sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan 39 miljoen pakketten per dag voor verschillende klanten waaronder de meest toonaangevende sorteercentra voor pakketdiensten. Bovendien vertrouwen veel van de grootste wereldwijde e-commerce spelers en distributiebedrijven op de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande.

 

SKM Rapid Modelling BV

SKM Rapid Modelling is een 3-D kunststof printing bedrijf en zet innovatieve ideeën om in tastbare modellen en kleine productseries. Het bedrijf produceert al sinds 1997 hoogwaardige kunststof 3-D modellen en kleine productseries, lang voordat 3-D modelling een trend werd. SKM Rapid Modelling levert professioneel vakwerk waarbij de wens van de opdrachtgever leidend is n.l.: een zichtmodel, een functiemodel of de productie van een kleine serie via vacuümgieten of via spuitgieten vanuit een kunststof mal ontwikkelt door DSM Research.

 

Fruitcake Studio