Sponsors

Technische Universiteit Eindhoven

 

Cor Wit Fonds

Het Cor Wit Fonds stelt zich ten doel om op het snijvlak van Telecommunicatie/ICT en maatschappelijke relevantie ruimte te creëren voor (wetenschappelijk) onderzoek en creativiteit, wat een bijdrage levert aan “Het goede leven”. Hierbij is de aandacht primair gericht op de verdieping en verbreding van logistiek, telecommunicatie en ICT als wetenschap met het accent op de verduidelijking van de maatschappelijke relevantie en de toepasbaarheid van wetenschappelijke kennis en inzichten. Het wetenschappelijke karakter van het initiatief uit zich in de vorm van een combinatie met afstuderen, promoveren, een leerstoel of een andere vorm van betrokkenheid van een universitaire instelling

 

Sioux

Sioux heeft alle expertises in huis om maximaal bij te dragen aan het succes van hightech producten en productiesystemen. De kracht van Sioux zit in de unieke combinatie van hoogwaardige competenties op het gebied van software, mechanica, optica, fysica, mechatronica, elektronica, wiskunde en final assembly & testing. Met meer dan 600 engineers ondersteunt of vormt Sioux de R&D afdeling van vooraanstaande hightech bedrijven. Sioux neemt hierbij graag de verantwoordelijkheid op zich: vanaf het meedenken in de conceptfase tot en met het leveren van serie productie. Sioux wil samen met haar klanten waarde toevoegen en bouwen aan innovatieve oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan een maatschappij die slimmer, veiliger, gezonder, plezieriger en duurzamer is. 

Het enthousiasme en de innovatie oplossingen van Tech United brengen hightech tot leven. Wij zijn blij dat wij hen kunnen ondersteunen op hun weg naar succes!

 

Reboocon

Bij Reboocon Bionics ontwikkelen we draagbare robots voor mensen met mobiliteitsproblemen. Het zeer interdisciplinaire karakter van draagbare robots legt ingenieurs en onderzoekers grote uitdagingen op. We pakken de uitdagingen één voor één aan om het onmogelijke mogelijk te maken. Ons doel is om geamputeerden of dwarslaesiepatiënten te helpen op te staan en te lopen zoals anderen doen.

 

Beckhoff

Sanders Machinebouw

TMC 

TMC Mechatronics is gespecialiseerd  in het flexibel inzetten van haar Werkondernemers ©, op locatie bij de klant, in het hart van hun Research & Development activiteiten. Zij leveren daar een unieke bijdrage, door vanaf een hoog systeemniveau tot aan integratie- en testfase zeer nauw betrokken te zijn bij het eindproduct. Vanwege de multidisciplinaire, academische achtergrond, vormen zij de cruciale link tussen mechanica, elektrotechniek en software competenties, in de realisatie van complexe systemen.  Zoals ook de TURTLEs van Tech United, waar een aantal van onze mensen bij nog steeds bij betrokken zijn, na het afronden van hun PhD.

Vanderlande

Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. De onderneming is tevens een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra. Wereldwijd worden er op luchthavens per jaar maar liefst 3,7 miljard stuks bagage via Vanderlande systemen afgehandeld, oftewel 10,1 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 600 verschillende luchthavens actief en op 13 van de top-20 in de wereld. Daarnaast sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan 39 miljoen pakketten per dag voor verschillende klanten waaronder de meest toonaangevende sorteercentra voor pakketdiensten. Bovendien vertrouwen veel van de grootste wereldwijde e-commerce spelers en distributiebedrijven op de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande.

 

Fruitcake Studio