Eerste dag succesvol voor het MSL team in Portugal

26 april 2013

De wedstrijd ging later van start dan gepland, maar dat maakte voor onze robots geen verschil. Met het Portugese team hadden de wereldkampioenen geen enkele moeite. De ene na de andere bal belande achter de keeper van 5DPO en zo gingen de teams de rust in met een ruststand van 4-0 in het voordeel voor Tech United. Na de rust was de kracht niet anders verdeeld en Tech United wist er nog 5 prikken, met een eindstand van 9-0 kon het team tevreden terugkijken op de eerste wedstrijd. Maar ook CAMBADA, oud wereldkampioen, stond nog op het programma voor vandaag en om die te kunnen verslaan moest er nog veel gebeuren. Na een heerlijke lunch in de buitenlucht bij een veel te felle, maar wel lekkere, zonneschijn, is het team weer hard aan de slag gegaan. Om half 4 kon de eerste helft tegen CAMBADA van start gaan. Tijdens de eerste helft waren de beste kansen voor CAMBADA, maar het was Tech United die de score opende met een mooi doelpunt uit een prachtpass. Na een lange rust, waarin veel geklust is, waren de kansen anders verdeeld. Tech United nam de overhand en het ene na het andere doelpunt vloog erin. Aan het einde van de wedstrijd rolden de teams het veld af bij een eindstand van 6-0 in het voordeel van Tech United.

Hier boven een filmpje van de eerste wedstrijd in Portugal!