De eerste punten zijn binnen!

26 juni 2013

Middle Size League

Dinsdagavond vond de eerste challenge plaats voor het Middle Size team van Tech United. Tijdens de scientific challenge presenteerde alle deelnemende teams in de Middle Size League een techniek die zij ontwikkeld hebben in het afgelopen jaar. Voor Tech United presenteerde Gerald Koudijs de automatic referee die hij tijdens zijn Bachelor Eindproject ontwikkelde. Vandaag werden de punten van de scientific challenge verdeeld en Tech United Eindhoven behaalde hierin de eerste plaats!

Daarnaast speelde de voetbalrobots vanochtend een oefenwedstrijd tegen MRL, de vicewereldkampioen uit Iran, een mooie krachtmeting voor Tech United. De uitslag van de wedstrijd werd 4-0 in het voordeel van Tech United! Samen met de scientific challege een goed begin voor de Middle Size League!

Humanoid

Ook TUlip, de humanoid robot van Tech United kwam vanochtend al in actie. Na een moeizame start gister, toen eer motor in de robot kapot ging, hebben de teamleden de robot weer kunnen herstellen en is er vandaag gespeeld. Er werden geen doelpunten gemaakt tijdens de wedstrijd en dus bleef het een gelijkspel. Het eerste punt voor de humanoid league is ook binnen!

@Home

Vanavond zal AMIGO voor het eerst in actie komen om 17.30 uur tijden de RIP challenge. Hierbij zal AMIGO zichzelf moeten registreren bij de organisatie.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram