De eerste wedstrijddag zit erop!

26 juni 2013

RoboCup 2013 is inmiddels in volle gang. Vandaag werden de eerste wedstrijden gespeeld en werd het toernooi officieel geopend met tijdens een indrukwekkende openingsceremonie. In de Middle Size League zijn er oefenwedstrijden gespeeld voor het publiek en ter oefening van de teams. Tech United heeft zich van de beste kant laten zien tijdens de wedstrijden tegen het Duitse Carpe Noctem en de vicewereld kampioen MRL Iran. De dag eindigde met een technical challenge waarin Tech United geen punten behaalde omdat de challenge niet werd voltooid binnen de tijd en de scheidsrechters zijn streng.. Het team staat op scherp en is extra gedreven om de wereldtitel weer binnen te halen!

AMIGO heeft aan het einde van de middag ook zijn eerste challenge gehad. In de RIPS challenge moest AMIGO zich volledig autonoom registreren bij de organisatie. Morgen zal AMIGO meerdere challenges uitvoeren zoals de FollowMe en de Cocktail challenge. Meer uitleg over de challenges is op deze website te vinden.

TUlip heeft vandaag de eerste twee wedstrijden gespeeld. Er werden tijdens de wedstrijden geen doelpunten gemaakt en dus zijn de eerste twee punten voor het Tech United team binnen. Er is verder hard gewerkt aan de TUlip om ervoor te zorgen dat de robot nog de hele week kan blijven lopen om veel doelpunten te scoren!

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram