De afloop van RoboCup 2013

12 juli 2013

RoboCup zit er inmiddels alweer een tijdje op. Tech United heeft prachtige prestaties geleverd! In de Humanoid Adult Size League wist TUlip de vierde plaats te behalen en liet daarmee tegenstanders uit Brazilië en Zuid-Korea achter zich. De verassende winnaar uit de league is JoiTech, een team uit Japan.

Aan de resultaten van AMIGO was te zien dat het team weer ver gevorderd is. Na een zevende plek in Mexico vorig jaar wist AMIGO het dit jaar tot de finale te schoppen. Samen met nog vijf andere teams, waaronder nog een Nederlandse deelnemer uit Groningen, liet AMIGO tijdens de finale een challenge naar keuze zien. AMIGO serveerde 7up en een Cola aan Tim de Jager en wist hiermee de derde prijs in de wacht te slepen. Voor het eerst op een WK weet AMIGO een podiumplek te behalen!

Voor het team dat deelneemt in de Middle Size League verliep het toernooi vlekkenloos. Tijdens de poulefases en de halve finale geen enkele doelpunt tegen en zelf maakten de voetbalrobots er maarliefst 70! De finale tegen het Chinese team Water was erg spannend en onder het toezien van een geweldig publiek maakten de robots er een spektakel van. Vlak voor het einde van de wedstrijd wisten de Eindhovense robots de gelijkmaker te maken en volgden een zenuwslopende verlenging. Hier moest Tech United helaas al snel tegen een achterstand aankijken en wisten dit niet meer goed te maken. Na een mooi toernooi hebben de voetbalrobots van Tech United de tweede plaats behaald! Hieronder de samenvatting van de MSL finale!

Voor een compleet video verslag van de finale kunt u onderstaande video bekijken.

Klik hier voor meer video's van RoboCup 2013!

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram