RoboCup 2014 ten einde!

23 juli 2014

Scenario’s:

AMIGO 2, 3, 4 of 5

TURTLEs 1,2,3,4

RoboCup 2014 is afgelopen! De afgelopen week hebben teams van over de hele wereld tegen elkaar gestreden om de wereldtitel. Wij hebben deelgenomen in de Middle Size League met onze voetbalrobots en in de @Home League met onze zorgrobot AMIGO.

Scenario à beide teams halen de finale

Het is voor Tech United een succesvolle week geweest want beide teams hebben weer bewezen tot de wereldtop te behoren door de finales te bereiken! De voetbalrobots speelden een bloedstollende finale tegen ?????.

In de @Home League staan vijf teams in de finale, waaronder Tech United. Ieder team presenteert en demonstreert een innovatie naar keuze. Voorafgaand stond AMIGO nog op de ??? plaats, maar na een succesvolle finale eindigen we het toernooi op de ???? plaats.

Met een ??? plaats in de MSL en een ??? plaats in de @Home League kunnen we weer terug kijken op een succesvol toernooi! Bedankt allemaal voor de support!

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram