AMIGO behaalt tweede plaats!

24 juli 2014

In de finale geeft Sjoerd namens Tech United een presentatie over het wereldmodel. Hierbij kan de eigenaar van AMIGO een opdracht geven via de tablet, bijvoorbeeld het halen van een drankje. AMIGO kan zelf zijn omgeving verkennen en de eigenaar kan AMIGO leren wat alle objecten zijn. De presentatie en demonstratie verlopen goed! Nu is het afwachten op de beoordeling. De concurrenten om de derde plaats geven een goede demonstratie, maar het is aan de jury om te besluiten wat zij de meest innovatieve ontwikkeling vinden.

Het @Home team van Tech United is erin geslaagd de jury te overtuigen en de knappe tweede plaats, die het tijdens de challenges heeft bemachtigd, te verdedigen in de Finale! Dit betekent dat AMIGO weer een plaatsje is gestegen ten opzichte van vorig jaar, een fantastische prestatie waar het team uitermate gelukkig mee is! Alleen winnaar WrightEagle uit China bleek nog een maatje te groot, hoewel we dit team wel bij enkele challenges hebben verslagen. Wie weet kunnen we de stijgende lijn doorzetten en volgend jaar ook in de @Home competitie kampioen worden!

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram