Tech United bijna klaar voor WK RoboCup in China

20 juni 2015

Tech United bijna klaar voor WK RoboCup in China

De voorbereidingen voor het WK RoboCup in China, dat plaatsvindt tussen 17 en 23 juli, lopen gestaag. Maandag gaat een deel van het team al op transport naar China. De rest volgt 14 juli. Maandag is het de beurt aan AMIGO, SERGIO en wat kisten met technisch materiaal om de oversteek naar China te maken. De voetbalrobots vliegen op 14 juli met de rest van het team mee naar Hefei, de stad waar dit jaar het WK gehouden wordt. Twee jaar geleden wist het Chinese team Water ons in de finale nog te verslaan toen het WK in Eindhoven was. Dit jaar zullen wij in het hol van de leeuw proberen om onze wereldtitel in de Middle Size League te prolongeren.

AMIGO hoopt in Hefei de stijgende lijn van de afgelopen jaren voort te kunnen zetten en voor het eerst wereldkampioen te worden. Vorig jaar werd hij tweede op het WK en twee maanden geleden werd op de German Open de eerste plaats behaald. Hij krijgt dit jaar voor het eerst op het WK hulp van zijn opvolger SERGIO. Omdat SERGIO nog niet helemaal af is zal hij nog niet alle challenges mee kunnen doen.

Kunnen AMIGO en SERGIO de stijgende lijn van de afgelopen jaren doorzetten? Lukt het de voetbalrobots om hun wereldtitel in het hol van de leeuw te prolongeren? Alles is tussen 17 en 23 juli te volgen op onze website, facebook en twitter.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram