Tech United wint de RoboCup@Home German Open!

26 april 2015

Tech United wint de RoboCup@Home German Open!

In de finale nam Tech United het op tegen 4 andere teams; Homer UniKoblenz, ToBi, SmartBots en SocRob. ToBi en Homer stonden respectievelijk maar 128 en 39 punten achter ons waardoor de finale allesbeslissend was. Door het goede resultaat van gisteren hadden we niet alleen een voordeel in punten maar hadden we ook de luxe om als laatste de finale te mogen starten.

We keken gespannen toe hoe de andere teams de finale uitvoerde. ToBi deed een succesvolle reddingsoperatie waarbij hij voor veel gelach zorgde door een jongedame voor een man van 37 aan te zien. Homer liet ook een indrukwekkende demonstratie zien. Ze voerden deWake Me Up Challengenogmaals uit. Deze keer gebruikten ze hiervoor 2 robots. De ene robot maakte de persoon wakker terwijl de andere het ontbijt klaarmaakte. De demonstratie verliep niet helemaal vlekkeloos, wat zich typeerde door de jury bijna met een ei te bekogelen.

De finale challenge van AMIGO en SERGIO verliep gelukkig wel zonder problemen. SERGIO verkende de ruimte en kreeg daarna van Rein de opdracht om drinken te halen. Omdat SERGIO geen armen heeft riep hij AMIGO om hulp. Omdat hij het wereldmodel met SERGIO deelt wist hij alles in de ruimte te vinden.

Door deze overwinning heeft Tech United met alle twee de teams de Europese toernooien gewonnen. Hopelijk kunnen we dit ook over precies drie maanden over het wereldkampioenschap ook zeggen.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram