Twee hoofdprijzen op RoboCup European Open 2016

3 april 2016

Twee hoofdprijzen op RoboCup European Open 2016

Tech United heeft de RoboCup European Open 2016 in eigen huis uiterst succesvol afgesloten met twee hoofdprijzen. In de Middle Size League werd vanmiddag in de finale met 2-0 gewonnen van het Portugese CAMBADA. De halve finale werd eerder op de dag met 20-0 gewonnen van de ASML Falcons. De voetbalrobots gingen als favoriet de finale in en hebben tot de finale alle wedstrijden op het toernooi winnend af weten te sluiten. Ook in de finale bleef Tech United sterk en gaf weinig kansen weg. Na een gelijkwaardige eerste helft (0-0) hebben de voetbalrobots uit Eindhoven toch nog de overwinning naar zich weten toe te trekken en stond er na het tweede kwartier 2-0 op het scorebord.

In de @Home League moesten zorgrobots AMIGO en SERGIO het ondermeer opnemen tegen de nummer één en drie van het afgelopen WK. Een sterk deelnemersveld dus. Het ging lang gelijk op tussen de teams maar door een goede laatste dag had het zorgrobotduo uit Eindhoven een goede uitgangspositie in de finale. In deze finale hebben ze een nagenoeg foutloze performance neergezet en is de winst geen moment meer in gevaar geweest. AMIGO en SERGIO mogen zich nu officieel de beste zorgrobots van Europa noemen. Bovendien is er een goede basis gelegd voor het WK RoboCup 2016 in Leipzig.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram