Tech United goed van start op RoboCup 2016

1 juli 2016

Tech United goed van start op RoboCup 2016

De eerste wedstrijddag van RoboCup 2016 is achter de rug. Deze is voor beide teams succesvol verlopen. Voor de zorgrobots stonden er drie challenges op het programma. SERGIO moest navigeren en obstakels herkennen en ontwijken en tijdens de Speech Recognition kreeg hij flink wat vragen voorgeschoteld. Het antwoorden van de vragen ging goed, maar SERGIO had wat moeite met het oriënteren waar de persoon staat. Ook AMIGO is in actie gekomen op de eerste dag. Tijdens Person Recognition Challenge krijgt AMIGO een persoon te zien die vervolgens in het publiek gaat staan. Het was aan AMIGO de taak om deze persoon aan te wijzen en enige achtergrond te geven, zoals man/vrouw of leeftijdscategorie.

De voetbalrobots hebben inmiddels ook hun eerste wedstrijden gespeeld. Al vroeg in de ochtend stond de wedstrijd tegen Carpe Noctem op het programma. Deze wedstrijd werd met maarliefst 11-0 gewonnen! Ook de Eindhovense ASML Falcons en Hibikino-Musashi uit Japan werden met overtuigende cijfers verslagen. Tijdens de eerste dag weten onze voetbalrobots maarliefst 32 keer te scoren en heeft onze keeper Hans van Sleutelen de 0 gehouden. Een geweldige start voor de voetbalrobots!

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram