Het begin van de Portuguese Open...

27 april 2017

Woensdagochtend stapt het team na een gezellige autorit in Keulen op het vliegtuig. Daar vliegen we naar Portugal om in het zonnige Coimbra deel te nemen aan een oefencompetitie ter voorbereiding op het wereldkampioenschap in juli. Bij aankomst staat het vertrouwde Tech United busje, het premium vervoer voor ons sterren robotteam, ons op te wachten. In een mum van tijd is alles uitgepakt en voordat de koffie gezet is zitten de teamleden al achter de laptops klaar om de nieuwste software uit te checken. Na een Portugees laat, maar lekker, etentje is het tijd om naar het hotel te gaan en onze batterijtjes op te laden voor de volgende dag.

Vanochtend moeten we nog even wennen aan de gebruiken van de Portugese cultuur, want om 8 uur staan we al te poppelen bij de venue om te starten, maar in Portugal begint de dag net ietsje later en staan we voor gesloten deuren. Nadat we door een nog licht slaperig Portugees mevrouwtje naar binnen gelaten worden en we alle spullen een mooi plekje gegeven hebben langs het groene veld is het tijd om aan de slag te gaan en de robots klaar te maken voor de eerste wedstrijd. Ter voorbereiding op de wedstrijd van 17:00u krijgen alle robots gloednieuwe ‘schoenen’ aan van Harrie. Hiermee zouden ze sneller over het veld moeten kunnen voortbewegen maar doordat onze tegenpartij Minho wat lokalisatie problemen heeft wordt de wedstrijd helaas afgezegd en kunnen we niet pronken met onze kekke nieuwe patta’s. Na een dag hard werken gaat het team weer terug naar het hotel om goed uitgerust te zijn voor de wedstrijden van morgen. Voor een korte samenvatting van vandaag: check dezevideo!

Morgen spelen we om 9:00u de eerste wedstrijd van de dag tegen één van onze stadsgenoten, de ASML Falcons. Daar gaan we de teams laten zien hoe snel we zijn! De rest van het schema ishierte vinden en houd vooral ook delivestreamin de gaten.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram