De tweede wedstrijddag van de Portuguese Open 2017

29 april 2017

De fanatiekelingen van het team die elke ochtend gaan hardlopen, draaien zich vanmorgen nog eens om in hun bed om wat extra slaap te pakken na het harde werken van gisteravond. Vandaag staat namelijk de eerste echte wedstrijd tegen CAMBADA op het programma. De competitiedag start met de wedstrijd tussen CAMBADA en Carpe Noctem Cassel, de wedstrijd heeft een eindstand van 10-0. Voor ons staat deze wedstrijd om 13:00 uur (Nederlandse tijd) op het programma, waardoor wij een rustig begin van de dag hebben. Tijdens deze wedstrijd vliegen 17 doelpunten bij Carpe Noctem Cassel om de oren. Dit is te zien in het volgendevideoverslag.

De eerste krachtmeting tussen Tech United en CAMBADA is gepland om 17:00 uur Nederlandse tijd. Vorig jaar stonden ze tegenover elkaar in de finale van de Portugese Open, waarbij CAMBADA er helaas met de titel vandoor ging. “Dit wordt een mooie wedstrijd, denk ik” horen wij in het ASML publiek achter ons zeggen. Veel belangstellende staan rondom het veld te kijken naar het dynamische spel. In de 4eminuut scoren wij het eerste doelpunt in het net bij CAMBADA, maar al gauw volgt er een tegendoelpunt. De rust begint met een 2-1 voorsprong voor ons. Met volle moed beginnen we aan de tweede helft, maar CAMBADA weet al snel te scoren. We houden het spannend voor morgen en eindigen in een gelijkspel. Conclusie: De wedstrijd bestond uit mooie aanvallen van beide teams in een interessante wedstrijd, wat te zien is in de volgende samenvatting diehierte vinden is.

Morgen staan er twee Nederlandse teams tegenover elkaar in de halve finale, namelijk Tech United en ASML Falcons. Deze wedstrijd staat gepland om 11:00 (NL tijd). Voorafgaand aan deze wedstrijd zal CAMBADA spelen tegen Carpe Noctem Cassel om 10:00 (NL tijd). De tijd van de finale is nog niet bekend, maar wij zullen jullie op de hoogte houden viaTwitter,Facebooken delivestream! Ben je benieuwd wat er nog meer te beleven is op de Portuguese Open?! Bekijk danhiereen mooie impressie van het evenement.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram