De setup dagen van German Open 2017

5 mei 2017

Dinsdagochtend vertrekt de eerste delegatie van het @Home team naar Duitsland voor de German Open 2017. Het Tech United busje moet de voetbalrobots nog even naar huis brengen vanuit Portugal en gaat dus later op de dag met de zorgrobots en de tweede delegatie op pad. Ondertussen kan de rest van het team alvast even de omgeving verkennen en alles klaarmaken voor de aankomst van de robots. Rond 15:00 zijn de zorgrobots gesetteld in de tour bus en klaar om op weg te gaan naar Magdeburg. In de loop van de avond komen ze aan op de toernooi locatie en wordt het team herenigd. De lobby van het hotel wordt die avond nog omgetoverd tot brainstorm arena en de eerste wilde ideeën voor deOpen Challengeworden al bedacht om het publiek te verassen.

De eerste twee dagen van het toernooi zijn setup dagen; de robots worden uitgepakt, de team area wordt ingericht, Ikea kasten worden in elkaar gezet en de arena wordt verkent. Verder moeten de robots door een inspectie heen komen om te mogen deelnemen in de competitie. Hierbij moeten de robots zichzelf registreren en controleert de jury de veiligheid van de robots. AMIGO en SERGIO staan te poppelen voor de deur om de jury gedag te zeggen, maar met de eerste ronde hebben ze toch een beetje plankenkoorts. Uiteindelijk heeft AMIGO een goede indruk achter gelaten bij de jury. Maar op het moment dat SERGIO voor de jury staat wordt hij zo zenuwachtig dat hij niks meer durft te zeggen, de jury geeft aan dat hij daar toch even aan moet werken voordat hij mee mag doen. Naast de inspectie van de robots, moet het team toelichten wat de laatste ontwikkelingen zijn geweest aan de hand van een poster presentatie. Een korte samenvatting van de setup dagen ishierte vinden.

Voor vandaag staan er een aantal oude en nieuwe challenges op het programma. Als eerst gaan ze laten zien dat ze kunnen communiceren met de omgeving en vervolgens zullen de robots een handje helpen bij het opruimen van boodschappen. Het wedstrijd schema en een omschrijving van de challenges ishierte vinden, en de uitvoering door de robots zijn te volgen via delivestream.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram