Het wereldkampioenschap RoboCup komt eraan, zitten jullie al klaar?

19 juli 2017

Zoals velen waarschijnlijk al weten begint volgende week RoboCup 2017! Zondag 23 juli vertrekken wij al vroeg richting Nagoya. Op maandag hebben we tijd om de omgeving te verkennen en te wennen aan Japan. Op dinsdag en woensdag vinden de setup dagen plaats, bovendien zal het MSL team op woensdag de Technical en Scientific Challenge uitvoeren. Van donderdag tot en met zondag zullen de competities plaatsvinden, met op zondag uiteraard de finales! Wij zullen jullie natuurlijk de hele week op de hoogte houden met de nieuwste informatie via Social Media, de website en met de nieuwsbrief!

Op 20 juni vond de fanavond plaats! Het was een gezellige avond met veel fans en interactieve demonstraties van de voetbalrobots en zorgrobots. De beginnende talenten van de voetbalclub uit Liempde namen het met penalties op tegen onze voetbalrobots. We willen graag iedereen bedanken voor de komst! Zien we jullie weer op de volgende fandag?

In de editie van deze maand van de Cursor Magazine is een prachtig artikel te vinden over Tech United. Op pagina 12 en 13 van de uitgave staan de robots vol trots op de foto.

Zoals je ziet zijn we bezig met een nieuwe look om de laatste informatie te delen! In de nieuwe nieuwsbrieven maken wij een compilatie van kleinere nieuwsitems, om het leesgemak te verhogen. Wat vinden jullie ervan?

De naam van de nieuwe robot van de @Home familie is met de fanavond bekend gemaakt! De prijsvraag om een gave naam te bedenken is gewonnen doorAnnemiek Olthuis. Bij deze; maak kennis met HERO, afkorting van Human Empowered RObot.

Op 15 juli heeft Frans Soetens Wooninrichting een prachtig nieuw voetbalveld gelegd op de TU/e. Dit veld heeft ingelegde lijnen die het makkelijker maken voor de robots om voort te bewegen en de lijnen te detecteren. En daarnaast ziet het er natuurlijk super strak uit!

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram