RoboCup 2017, de setup dagen

26 juli 2017

Op maandag 24 juli zijn we met z'n allen aangekomen in Japan en sinds dinsdag zijn zowel het MSL team met de voetbalrobots als het @Home team met de zorgrobot druk bezig geweest om alles klaar te maken voor de eerste challenges die vandaag hebben plaatsgevonden. Je leest het allemaal in dit nieuwsoverzicht!

We hebben lang op onze dierbare robotjes moeten wachten, maar op dinsdag om 15:30 was het eindelijk zo ver en kregen beide team hun (gevorderde) speelgoed weer!

We hebben een vet filmpje voor jullie om te laten zien wie de mensen achter de robots zijn. Bij deze: ontmoet het RoboCup 2017 team!

Tijdens de zogenaamde Robot Inspectionwordt er gecontroleerd of de zorgrobots veilig zijn, of ze voldoende functioneren en of ze voldoen aan de eisen. Goed nieuws: AMIGO is geslaagd!

Vandaag is het MSL team druk bezig geweest met de Scientific en Technical Challenge. De Scientific Challenge is een presentatie en demonstratie waarin het team de nieuwste ontwikkelingen laat zien. Zo werd onder meer het nieuwe 8-wielige platform gedemonstreerd. De Technical Challenge bestaat uit meerdere complexe opdrachten voor de voetbalrobots. Bij dezechallenge is één van de vier onderdelen uitstekend uitgevoerd en is er het maximale punten aantal van 60 behaald! Helaas ging niet alles zo voorspoedig, waarschijnlijk worden morgen de uitslagen bekend gemaakt. Ook kunnen jullie dan een mooi filmpje van de challenges verwachten.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram