MSL naar de halve finale en @Home naar de finale!

29 juli 2017

Vandaag was de laatste ronde van de @Home competitie en de laatste wedstrijden voor de halve finales van de voetbalrobots! Hoe dit allemaal is verlopen lees je in deze nieuwsbrief.

De EEGPSR Challenge is vergelijkbaar met de GPSR Challenge, maar dan veel lastiger. Er zijn meerdere opdrachten en je moet op alles voorbereid zijn. Deze challenge wordt eigenlijk door alle teams gezien als de moeilijkste van de competitie. In de video wordt beschreven hoe AMIGO deze challenge uitgevoerd heeft.

Vandaag hebben de laatste wedstrijden van Round Robin 2 van de Middle Size League plaatsgevonden en wederom heeft Tech United alles gewonnen! Dit betekent dat we ook van deze ronde de eerste plek hebben weten te veroveren en dat we morgen in de halve finale tegen de nummer 4, NuBot, gaan spelen.

De Set the Table Challenge bestaat uit meerdere onderdelen die AMIGO erg lastig vindt, zoals spraak- en objectherkenning. Deze challenge ging dus ook niet denderend. In het filmpje is te is te zien hoe alles precies verliep.

Er zijn vandaag, en eigenlijk dit hele toernooi, erg veel fanatieke robots op het veld, wat betekent dat er soms wat onderdeeltjes het veld over vliegen. Zo worden de plaatjes die boven de omnivisie unit bevestigd zijn er regelmatig afgeschoten. Dus voor jullie hebben we een quiz bedacht. Bekijk het filmpje en raad bij elke clip of het petje, oftewel het plaatje bovenop de robots, op of af gaat.

Dit is de challenge waar Tech United vaak de meeste punten van alle teams verdient. Hier mag het team zelf kiezen wat ze willen laten zien, dus creatief denken komt hier goed van pas. Het team had een origineel idee bedacht. De nieuwste aanwinst van het team, HERO, mocht namelijk AMIGO helpen met de jury een lekker gekoeld biertje te brengen. Ook dit jaar heeft Tech United op deze challenge de meeste punten gescoord van alle teams, en hiermee hebben ze een plekje in de finale veroverd! Morgen zal het team met ToBi en Homer in de finale strijden voor de wereldtitel.

De hal van de venue heeft een huisdier! De duif vliegt door de @Home arena's, langs de voetbalvelden en komt eventjes buurten in de team-area's.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram