De German en Portuguese Open zijn officieel begonnen!

25 april 2018

Met een lange reis achter de rug zijn onze engineers aan de slag gegaan met het uitpakken en testen van de robots. Het koffiezetapparaat staat al actief te pruttelen om het team voor te bereiden op de drukke week met gave competities en spannende wedstrijden!

Na een lange autotocht is het @Home team samen met hun geliefde robotjes aangekomen in Maagdenburg. Al snel werden de laptops weer opengeklapt om de laatste voorbereidingen te treffen voor de robot inspectie en de eerste challenge die morgen plaats vindt. Wij zijn er nu in ieder geval klaar voor, jij ook?

Dat is het type vraag die AMIGO en SERGIO te wachten staat tijdens de Speech and Person challengemorgen, de eerste challenge van het toernooi. De robots moeten onbekende gezichten onthouden en herkennen en antwoord kunnen geven op vragen van dit soort. Alhoewel ze de antwoorden al lang weten, is het toch een goede manier om te testen hoe goed ze spraak kunnen herkennen. Oh, en mocht je nieuwsgierig zijn, het antwoord isShort Message Service.

Het MSL team is niet alleen goed in het bouwen van robots, maar ook in het verbouwen van de team area bleek gisteren. Al snelzijn ze helemaal gesetteld in een nog lege venue. Vandaag is de eerste setup dag,waarbij het veld wordt opgemeten, de robots worden gekalibreerd en de hardware gecontroleerd. Een beter beeld van hoe het er aan toe gaat in Torres Vedras wordt geschetst door Wouter Kuijpers in de eerste vlog.

Morgen staan er alleen nog vriendschappelijke wedstrijden op het programma, maar uiteraard zijn deze via de livestream te volgen!

'

Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram