De voetbalrobots pakken de Europese titel!

29 april 2018

Het is ons weer gelukt: het MSL team heeft na penalties de eerste plaats veroverd in een mega spannende finale in het portugese Torres Vedras! Ook het @Home team heeft goed gepresteerd en is 2e geworden op de German Open 2018! 

Een zinderende finale tot aan het einde toe! In de eerste helft maakte CAMBADA goed gebruik van het feit dat onze keeper geblesseerd was en Tech United ging met een 0 - 2 achterstand de rust in. Gelukkig kwamen we in de tweede langszij en we gingen de extra tijd dan ook in met een score van 2 - 2. Uiteindelijk moesten de krachten gemeten worden via penalties! CAMBADA miste de 4e penalty en het was dan ook aan ons om ze alle vijf te scoren. Gelukkig oefenen wij het hele jaar door op penalties nemen tijdens demonstraties en dit betaalde zich uit: alle vijf gingen ze strak de hoek in.

Met de trofee voor de tweede prijs in de hand wordt het team gehuldigd op het podium. Via een mobiele chat app ging AMIGO een biertje voor een van de juryleden halen, terwijl SERGIO zijn zoek en navigatie-skills laat zien. Naast een denderend toernooi was er deze week ook ruimte om aan SERGIO te sleutelen. De finale was een mooi moment om alle vooruitgang te tonen.

Ons jong opkomend talent met wel geteld 8-wielen heeft deze week de eerste ronde op het veld gemaakt. De grootste uitdaging van dit platform is om de wielen nauwkeurig te regelen zodat ze elkaar niet tegen gaan werken. Als de progressie zo doorgaat is de kans groot dat de nieuwe speler een basisplek krijgt in de opstelling voor het WK.

'Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram