RoboCup 2018, Here we come!

3 juni 2018

Het wereldkampioenschap in Montreal nadert ontzettend snel! Scroll naar beneden voor meer details over Robocup 2018 en een terugblik op onze Fandag.

De robots vertrokken vanochtend al naar Canada en voor de teamleden staat de vlucht op 15 juni gepland. Naar de stad Montreal, waar dit jaar de wereldkampioenschappen plaatsvinden! De druk ligt hoog en beide teams zijn vastberaden om dit jaar de wereldtitel te veroveren. Wil je ons tijdens dit avontuur graag volgen? Dan kan dit uiteraard! Check dagelijks onze Facebook, Twitter, Livestreams, Nieuwsbrieven, Flickr en website om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen!

Op 19 mei heeft onder de Markthal de Fandag van Tech United plaats gevonden. Hiervoor werd onze eigen 'robot-area' opgebouwd. Samen met onze hoofdpresentator Lieven Scheire presenteerden beide teams de laatste ontwikkelingen van hun robots. Zij werden hierbij aangemoedigd door onze fans, zowel jong als oud! Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer terug!

Klik op onderstaande link voor meer foto's van de Fandag!

'

Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram