Setup Dag 1 RoboCup 2018

17 juni 2018

De eerste Setup Dag van de RoboCup 2018 is inmiddels achter de rug. Een dag waarop wij met het MSL team voor een minder leuke verrassing kwamen te staan, maar ook waarbij AMIGO en SERGIO de eerste rondjes in de arena hebben gemaakt. Lees hieronder verder voor meer details en ontwikkelingen over het Wereld Kampioenschap!

Het laatste uurtje van de eerste Setup Dag tikt inmiddels weg en de bewakers staan op scherp om iedereen om 11 uur naar hun hotelkamers terug te sturen. Het moment waarop wij nog ontzettend druk bezig zijn om Robocup 2018 voor het MSL team in goede banen te leiden. Vanochtend om 8 uur kwamen wij namelijk nietsvermoedend aan om te gaan testen en wat bleek: er was nog geen voetbalveld neergelegd! En dat op de eerste Setup Dag, één van de enige twee dagen waarop we als team de kans krijgen om onze robots volledig te testen. Na veel contact met de organisatie hebben de teams de koppen bij elkaar gestoken en besloten zelf de regie maar over het veld te nemen. Nu, om 11 uur, is het houten fundament bekleed met een groene tapijtje. Morgenvroeg maar snel verder met het aanbrengen van de lijnen.

Het @Home Team is de eerste Setup Dag druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de Challenges voor aankomende maandag waarbij de boodschappen opgeruimd moeten worden in huis. Daarvoor hebben zij voor de beide zorgrobots AMIGO en SERGIO het wereldmodel van de Arena in kaart gebracht en alle voorwerpen vanuit alle mogelijke hoeken vastgelegd om de herkenning hiervan straks goed te laten verlopen.

'Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram