First day of the competition!

19 juni 2018

Vandaag was het moment voor de beide teams dan eindelijk daar: de start van de competitie van Robocup 2018! Met maar liefst vier voetbalwedstrijden op de planning voor MSL en drie challenges voor @Home was het een erg intensieve, maar ook succesvolle, dag! Benieuwd naar het precieze verloop en de resultaten? Lees dan hieronder verder!

Hier een paar quotes van de teamleden van @Home:

• 'De eerste Challenge, Speech & Person, verliep vlekkeloos op een paar issues na die niet in onze handen lagen.’

• ‘Amigo opende bij de Storing Groceries Challenge voor het eerst een deur, maar had erg veel moeite met het oppakken van voorwerpen, iets wat we al veel langer doen.'

• 'Sergio voelt zich zo geliefd binnen het team dat deze bij de Help Me Carry Challenge niet wilde stoppen om een teamlid te volgen.'

Al met al staat @Home na vandaag op de 4e plek. Opgeven doen we zeker niet; 'morgen start de inhaalslag!'

Aangezien alle vier de wedstrijden vandaag door ons gewonnen zijn en ook de Scientific Challenge naar Tech United is gegaan, kunnen we voor het MSL team spreken van een uiterst succesvolle dag! Door het analyseren van alle wedstrijden en het maken van aanpassingen in de software bereidt het team zich zo goed mogelijk voor op verrassingen van de tegenstanders in de komende competitiedagen. De sfeer zit er goed in en het team is vastberaden om de finale voor de elfde keer achter elkaar te halen!’

'Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram