The game is on!

19 juni 2018

De tweede, erg spannende competitiedag is weer voorbij gevlogen! De dag waarop het MSL team heeft moeten dealen met het eerste verlies in de wedstrijd tegen CAMBADA en de dag waarop het @Home team zijn uiterste best deed om op de nummer één in te lopen. Benieuwd naar de verdere gebeurtenissen tijdens de RoboCup? Scroll dan naar beneden!

AMIGO werd vandaag ingezet tijdens de General Purpose Service Robot Challenge waarbij hij een aantal onbekende opdrachten kreeg opgelegd. Deze moesten ter plekke uitgevoerd worden. Van de het oplezen van de tjid tot het tellen van voorwerpen, van alles kwam voorbij. Benieuwd naar de beelden? Klink dan op de onderstaande link!

Met nog vier wedstrijden voor de boeg zal het morgen voor het MSL team van Tech United duidelijk worden of zij de halve finale behalen. Na het eerste verlies van vandaag zijn alle teamleden dubbel zo scherp ingesteld en vastberaden om de wereldtitel dit jaar mee naar Nederland te nemen. Benieuwd naar de hoogtepunten van de wedstrijden van vandaag? Klik dan op de volgende link voor de dag samenvatting!

De invulling van de Open Challenge is volledig aan de teams zelf. Het @Home team van Tech United borduurt hierbij voort op de Open Challenge van de German Open. Stel je het scenario voor dat je na een drukke dag ’s avonds op de bank ligt en graag wat drinken wil, maar je zorgrobot een paar kamers verderop is. Dan zou je met de huidige manier van communicatie twee opties hebben: heel hard roepen in de hoop dat de robot je hoort of naar de robot toelopen om hem het commando te geven, maar dan zou je net zo goed zelf je drankje kunnen pakken. Met de nieuwe interface is het nu ook mogelijk om je robot online commando’s te geven. Voor nu gebruikt het @Home team hiervoor commando’s uit de GPSR Challenge, maar deze kunnen uitgebreid worden met alles wat je maar wilt. AMIGO deed het deze Challenge uitstekend en de teamleden duimen dan ook voor een goed resultaat!

'

Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram