Finales op komst!

21 juni 2018

Met weer een gigantisch spannende dag achter de rug, start morgen de dag waar we allemaal al lang naar uit kijken; THE FINALS! MSL heeft vandaag prachtig gevoetbald en heeft daardoor een plekje weten te veroveren in de halve finale tegen NuBot. Voor het @Home team leek het er na vandaag erg rooskleurig uit te zien, maar niks was minder waar toen de jury besloot om ze nul punten voor de G&P Challenge te geven. Een zure tegenvaller, maar @Home strijdt nu voor de derde plek in de bronzen finale. Wil jij niks missen van de finale dag? Houd dan de social media in de gaten en kijk naar de livestream op robocup.live!

Voor de Restaurant Challenge mocht AMIGO voor het eerst in deze week de RoboCup hal verlaten; de Challenge vond plaats in een echt restaurant. Deze Challenge spreekt vrij voor zich; het doel is om AMIGO te laten functioneren als een goede bediende. Zo moet hij het opmerken wanneer klanten wat willen bestellen, de bestellingen opnemen, deze doorgeven bij de bar en de juiste bestelling vervolgens naar de juiste gasten brengen. Benieuwd hoe goed AMIGO was als bediende vandaag? Klink dan op de onderstaande link voor een filmpje van de Challenge!

Na het behalen van de hoogste score bij de Scientific Challenge, startte het MSL team gisteren vol goede moed aan de Technical Challenge! Deze Challenge bestaat uit twee rondes waarbinnen er voor verschillende elementen punten te verdienen zijn. Teamlid Koen vertelt: ‘Het dribbelen in combinatie met slalommen is een nieuw element binnen de Challenge De uitdaging ligt hier bij het feit dat de robot de bal niet continu aan zijn voeten mag houden.’ 'Verder brengt de lob pass veel uitdaging met zich mee gezien het feit dat de stuiterende bal lastig te pakken en te zien is voor de robot.’ Tech United wist uitstekend te presteren en neemt, met een score van maarliefst 36,5 punten, ook deze Challenge mee naar huis!

Geen zin of geen tijd meer om de afwas te doen, of zelfs de vaatwasser in te ruimen? Dan is onze AMIGO de perfecte oplossing! Vandaag wist AMIGO als enige zorgrobot tijdens de G&P Challenge de vaatwasser zelf open te maken? Check de beelden via de onderstaande link!

Wil jij kans maken op het enige echte RoboCup pakket?

Doe dan nu mee met de Tech United TOTO voor de finale van morgen! Gok welke teams er tegen elkaar in de finale staan, wat de uitslag wordt en win! Meedoen kan nog tot morgenmiddag 15.00 uur (CEST) in de comments op de Fb post.

'

Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram