German Open 2019

1 mei 2019

Terwijl de TURTLEs nog aan het uitrusten zijn van het EK in Portugal, is onze zorgrobot HERO al weer onderweg naar het EK in Duitsland. Hij is helemaal klaar voor zijn debuut! 

Op dinsdag 30 april is het team vertrokken naar Magdeburg. Op woensdag en donderdag is er nog tijd om de laatste voorbereidingen te treffen. De ruimte waarin HERO zijn taken zal uitvoeren wordt dan zorgvuldig bestudeerd. Ook worden de verschillende taken die HERO moet uitvoeren zo veel mogelijk geperfectioneerd. Op vrijdag en zaterdag gaat de competitie écht van start. De robots van alle tien de @Home teams zullen dan gaan strijden om zo veel mogelijk punten te scoren op de verschillende challenges, zoals het vuilnis buiten zetten en drankjes serveren. Op zondag 5 mei zijn de zinderende finales.

'Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram