Tech United steelt de show tijdens The New Horizon 2019

12 januari 2019

Tech United ging knallend 2019 in met een paar knappe schoten op het doel tijdens dé nieuwjaarsbijeenkomst van de Brainport Eindhoven regio. Zo'n 1200 bezoekers bezochten het evenement in het Evoluon, dat in samenwerking door veertien bedrijven en organisaties in de regio georganiseerd werd. Onze robots trokken volop de aandacht, aldus de organisatoren. De bijeenkomst was een ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, en het glas te heffen op 2019!

'Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram