Podcast: De waarde van student competities - RoboCup uitgelegd

7 september 2021

Tangible Computing heeft Tech United geïnterviewd voor hun podcast!

"Wouter Kuijpers, een voormalig teamleider van een van de meest succesvolle RoboCup (Middle Size League) teams Tech United, legt de motivatie uit om een team aan autonoom voetballende robots te maken. Verder, leren we hoe de RoboCup federatie meerdere leagues organiseert, hoe iedere league andere doelen heeft en hoe voortdurend veranderende regels de ontwikkeling versnellen naar het uiteindelijke doel - om in 2050 een team aan 11 robots te hebben die tegen de menselijke wereldkampioen kunnen spelen. Ga naar het Tech United YouTube kanaal om hun voorgaande wedstrijden te zien."
Luister hier naar de hele podcast.
'Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram