Start van het nieuwe ontwikkeljaar

13 oktober 2021

Nu de zomer voorbij is, zijn we met het team weer vol aan de slag. Dit jaar belooft weer veel nieuwe ontwikkelingen, leuke demonstraties en hopelijk een écht RoboCup toernooi!

Nieuwe locatie

Afgelopen zomer hebben we onze oude plek in gebouw Gemini verlaten omdat dit gebouw gerenoveerd wordt. We zijn inmiddels verhuisd naar een nieuwe locatie: Impuls! We hebben een prachtig nieuw veld om te werken, trainen en gasten te ontvangen. Ons nieuwe adres is De Lampendriessen 30.

De demo's zijn weer begonnen!

Nu het normale leven weer een beetje op gang is gekomen, zijn ook onze demonstraties weer van start gegaan. We hebben inmiddels al een aantal demo's gegeven op ons nieuwe veld. Ook staan er binnenkort demo's gepland in verschillende uithoeken van het land, zowel op scholen als bij bedrijven. Je kunt ons volgende week ook vinden op de Dutch Design Week. Wij hebben er zin in!

Oefentoernooi

Eind november gaan wij de strijd aan tegen de voetbalrobots van ASML. Omdat het RoboCup toernooi dit jaar alleen online was, hebben we besloten om dit najaar een fysiek toernooi te organiseren. Hierdoor kunnen we toch nog wedstrijden spelen in het echt, zodat we er het aankomende EK en WK weer helemaal klaar voor zijn. Houd onze social media in de gaten voor de resultaten!

Ontwikkelweekend @Home

Afgelopen zomer heeft ons @Home team een eigen ontwikkelweekend georganiseerd in de Brabantse Kempen! Een weekend vol met programmeren, testen, verbeteren en spelen met onze zorgrobot HERO. Er is veel voortgang geboekt. Zie hier bijvoorbeeld onze HERO een deur openen.

'Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram