Dag twee van het roboticafestival

29 april 2023

Na een late avond van gisteren, zijn we vandaag wederom vroeg aanwezig op locatie. @Home heeft namelijk om 9 uur de eerste uitdaging gepland: HERO helpt met tassen dragen. Dit is niet de enige functie van HERO vandaag, hij ruimt ook nog spullen in huis op én gedraagt zich als een bediende in het restaurant. Er is veel nieuwsgierig publiek aanwezig bij het festival en de sfeer tussen de teams is erg gemoedelijk. Hoewel de omgeving hierdoor lawaaierig is, weet HERO zich prima staande te houden!

Vandaag spelen de TURTLEs tegen LAR, dat met een combinatie van mens en machine een uitdagende tegenstander vormt. Indrukwekkend om de progressie van dit Portugese team te zien. Gisterenavond hebben we uitvoerig getest met de menselijke dribbel en vandaag zien we dan ook meerdere pogingen tijdens de wedstrijd. Ook wordt er vandaag veel aandacht besteed aan het verbeteren van de passing. De twee vriendschappelijke wedstrijden van vandaag zijn te zien op ons YouTube-kanaal. Morgen staat er zeker weer een nieuwe wedstrijd op het programma!

Naast de wedstrijden van HERO en de TURTLEs zit ook Spot vandaag niet stil. Naast het festivalterrein bevindt zich een hondenparcours waar Spot zijn kunsten kan vertonen. Hoewel hij voor sommige obstakels te groot of te breed is, slaagt hij erin om door een buis te kruipen, een knappe prestatie op de gladde ondergrond!

Op naar morgen, helaas alweer de laatste dag van dit fantastische evenement.Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram