Geslaagd Roboticafestival in Tomar, Portugal

1 mei 2023

Gisteren was helaas alweer de laatste dag van het Robotics festival 2023 in Tomar Portugal. Dit festival biedt een mooie kans voor het team om zich voor te bereiden op het wereldkampioenschap 2023 in Bordeaux, dat over ongeveer 2 maanden zal plaatsvinden. Dankzij het harde werk van het team van de vroege ochtenden tot in de late uurtjes, zijn er veel nieuwe inzichten die zullen bijdragen aan dit komende WK.

HERO doet het goed dit toernooi, hij krijgt de meeste punten in de @Home competitie! @Home bestaat dit toernooi uit 3 teams: Tech United, LAR en Socrob. Deze laatste twee komen allebei uit Portugal. Deze laatste dag van het Robotics festival is vooral gericht op het over doen van challenges om verbetering te kunnen laten zien.

De TURTLEs spelen vandaag twee wedstrijden. Een daarvan is 4 tegen 4 met als tegenstander de robots van LAR. Dit is de eerste wedstrijd met 4 LAR robots, wat een erg knappe prestatie is aangezien ze in september 2022 pas zijn begonnen. Het publiek is erg enthousiast om deze wedstrijden live te kunnen zien en de spanning in de arena te kunnen ervaren. Hierna volgt een wedstrijd tegen een getalenteerd meisjesteam uit Tomar, na deze wedstrijd zijn er nog penalty's genomen.

Beide wedstrijden worden gelivestreamd en voorzien van live commentaar, deze zijn terug te vinden op onze YouTube. Daarnaast is hier ook een video te vinden van HERO die zich als bediende gedraagt, deze video is ook voorzien van live commentaar van onder andere een van de ontwikkelaars: https://www.youtube.com/playlist?list=PLm_tP6eezKCTHANZU94Y2ImsYJ7RXbxgu

Vanochtend is het team alweer vroeg terug gevlogen naar Eindhoven, waar ze verder zullen gaan met de voorbereidingen voor het wereldkampioenschap. Op naar Bordeaux!Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram