RoboCup 2024

RoboCup 2024 vindt plaats in de Genneperparken in Eindhoven van 15-21 juli (17-21 juli voor publiek).  Tickets en meer informatie zijn te vinden op robocup2024.nl! Ook kun je de wedstrijden online live volgen op robocup.live

Volg onze social media kanalen op up-to date te blijven!

 

 

RoboCup 2023

RoboCup 2023 vindt plaats in Bordeaux, Frankrijk van 4 t/m 10 juli 2023. Houd onze website-, social media- en youtube-accounts in de gaten voor de laatste updates, livestreams, foto's en video's!

Vanaf donderdag 6 juli zijn de wedstrijden in Bordeaux live te volgen op robocup.live!

Social Media

Hieronder kan je vinden hoe je op de hoogte kan blijven en ons aanmoedigen tijdens de toernooien d.m.v. onder andere Twitter, Facebook maar ook de livestream. Alle informatie met betrekking tot de toernooien en uitslagen kan je onderaan lezen.
 
  • Foto's van toernooien zijn te vinden op onze Flickr pagina.
  • Live verslagen van wedstrijden en challenges zijn te volgen op Twitter, Facebook en Instagram
  • Livestreams en samenvattingen van de @Home challenges en MSL wedstrijden zijn op onze YouTube kanaal te zien.
  • Meer informatie over de verschillende leagues is te vinden op de RoboCup website

RoboCup 2022

RoboCup 2022 vond plaats in Bangkok van 10 t/m 17 juli 2022. Het was een succesvol wereldkampioenschap voor ons team; in zowel de voetbalcompetitie als de competitie voor zorgrobots werd de wereldtitel geprolongeerd!

European RoboCup 2022

Van 1 tot 4 juni vond het EK RoboCup plaats. Het was fantastisch om na bijna drie geen toernooi gespeeld te kunnen hebben, weer aanwezig te zijn op het Europees kampioenschap en dat bleek uit het enthousiasme van iedereen. De afgelopen paar jaren mogen we dan wel geen toernooien hebben gespeeld, maar stilgezeten hebben we zeker niet.

Met een boeiende finale hebben we de Europese titel in het robotvoetbal weer naar Eindhoven gebracht. Het team van VDL Robot Sports is verslagen met een overtuigende uitslag van 13-1. Aansluitend aan de finale hebben we een wedstrijd gespeeld tegen het professionele vrouwenteam van Guimarães, Vitória SC. Ondanks het feit dat zij op halve kracht hebben gespeeld, hebben we ontzettend veel geleerd van deze wedstrijd. Tevens wisten we de menselijke voetballers te verrassen met een strakke serie strafschoppen.

 

RoboCup 2021

Op 26 en 27 juni 2021 vond de eerste online variant van het RoboCup toernooi plaats. Dit jaar zag het er wel iets anders uit zien dan dat we gewend zijn. We hebben geen voetbalwedstrijden gespeeld tegen elkaar, maar we hebben gestreden om de winst van de Technical Challenge en de Scientific Challenge. Dit jaar hebben we enkel meegedaan met onze voetbalrobots. We zijn 1ste geworden bij de Technical Challenge en 2de bij de Scientific Challenge. Zie hier de scores!

RoboCup 2019

Tweevoudig wereldkampioen! Tech United heeft zowel in de Middle Size League (voetbalrobots) als in de @Home League (zorgrobots) de eerste plek behaald. RoboCup 2019 was van 2 tot en met 8 juli in Sydney, Australië. Finales gemist? Bekijk ze hier:

Je kunt alle andere wedstrijden terugkijken op ons youtube kanaal of hier de volledige resultaten van de zorgrobots en voetbalrobots bekijken.

 

German Open 2019

Ieder jaar doet onze zorgrobot weer mee aan de German Open in Magdeburg. Dit jaar maakte zorgrobot HERO zijn debuut, als opvolger van AMIGO.

Op dinsdag 30 april is het team vertrokken naar Magdeburg. Op woensdag en donderdag is er nog tijd om de laatste voorbereidingen te treffen. De ruimte waarin HERO zijn taken zal uitvoeren wordt dan zorgvuldig bestudeerd. Ook worden de verschillende taken die HERO moet uitvoeren zo veel mogelijk geperfectioneerd. Op vrijdag en zaterdag gaat de competitie écht van start. De robots van alle tien de @Home teams zullen dan gaan strijden om zo veel mogelijk punten te scoren op de verschillende challenges. Op zondag 5 mei zijn de zinderende finales.

Klik hier voor de laatste uitslagen.

 

Portuguese Open 2019

Op 24 april is het MSL team met de voetbalrobots vertrokken naar Porto in Portugal voor het toernooi 'De Portuguese Open'. Het toernooi opent met twee set-up dagen op 24 en 25 april. Hierop volgen twee competitiedagen (26, 27 april) en op 28 april zullen de finales plaatsvinden! Ze nemen het hier op tegen teams afkomstig uit heel Europa en zullen uiteraard gaan strijden voor de eerste plek!

Vind hier alle uitslagen van de Portuguese Open 2019

 

German Open 2018

Op 24 april is het @Home team met de zorgrobots AMIGO en SERGIO naar Magdeburg in Duitsland vertrokken voor de German Open. Ze hebben het daar op genomen tegen 8 andere teams uit onder andere Mexico, Iran en Pakistan. Op 25 en 26 april hebben de set-up dagen plaats gevonden, op 27 en 28 april waren de competitiedagen en op 29 april waren de grote finales! Zie onderstaande link voor alle updates over het toernooi!

Uitslag

Met de trofee voor de tweede prijs in de hand wordt het team gehuldigd op het podium. Via een mobiele chat app ging AMIGO een biertje voor een van de juryleden halen, terwijl SERGIO zijn zoek en navigatie-skills laat zien. Naast een denderend toernooi was er deze week ook ruimte om aan SERGIO te sleutelen. De finale was een mooi moment om alle vooruitgang te tonen.

Vind hier alle uitslagen van de German Open 2018

RoboCup 2018

Van 17 juni tot en met 21 juni (symposium op 22 juni) 2018 kwamen 35 teams van over de hele wereld bij elkaar voor de wereldkampioenschap RoboCup, welke is gehouden in Montréal, Canada.  Onze beide teams, de voetbalrobots en zorgrobots, deden hier aan mee en wisten zich de afgelopen jaren steeds in de top te positioneren!

Vind hier de resultaten van RoboCup 2018 voor de voetbalrobots en zorgrobots.

Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram