Toernooien
E i n d h o v e n

RoboCup 2021

Op 26 en 27 juni 2021 vond de eerste online variant van het RoboCup toernooi plaats. Dit jaar zag het er wel iets anders uit zien dan dat we gewend zijn. We hebben geen voetbalwedstrijden gespeeld tegen elkaar, maar we hebben gestreden om de winst van de Technical Challenge en de Scientific Challenge. Dit jaar hebben we enkel meegedaan met onze voetbalrobots. We zijn 1ste geworden bij de Technical Challenge en 2de bij de Scientific Challenge. Zie hier de scores! 

Social Media

Hieronder kan je vinden hoe je op de hoogte kan blijven en ons aanmoedigen tijdens de toernooien d.m.v. onder andere Twitter, Facebook maar ook de livestream. Alle informatie met betrekking tot de toernooien en uitslagen kan je onderaan lezen.
 
  • Foto's van toernooien zijn te vinden op onze Flickr pagina.
  • Live verslagen van wedstrijden en challenges zijn te volgen op Twitter en Facebook
  • Samenvattingen van de @Home challenges en MSL wedstrijden zijn op onze YouTube kanaal te zien.
  • Meer informatie over de verschillende leagues is te vinden op de RoboCup website

RoboCup 2019

Tweevoudig wereldkampioen! Tech United heeft zowel in de Middle Size League (voetbalrobots) als in de @Home League (zorgrobots) de eerste plek behaald. RoboCup 2019 was van 2 tot en met 8 juli in Sydney, Australië. Finales gemist? Bekijk ze hier:


Je kunt alle andere wedstrijden terugkijken op ons youtube kanaal of hier de volledige resultaten van de zorgrobots en voetbalrobots bekijken.

German Open 2019

Ieder jaar doet onze zorgrobot weer mee aan de German Open in Magdeburg. Dit jaar maakte zorgrobot HERO zijn debuut, als opvolger van AMIGO.

Op dinsdag 30 april is het team vertrokken naar Magdeburg. Op woensdag en donderdag is er nog tijd om de laatste voorbereidingen te treffen. De ruimte waarin HERO zijn taken zal uitvoeren wordt dan zorgvuldig bestudeerd. Ook worden de verschillende taken die HERO moet uitvoeren zo veel mogelijk geperfectioneerd. Op vrijdag en zaterdag gaat de competitie écht van start. De robots van alle tien de @Home teams zullen dan gaan strijden om zo veel mogelijk punten te scoren op de verschillende challenges. Op zondag 5 mei zijn de zinderende finales.

Klik hier voor de laatste uitslagen.

Portuguese Open 2019

Op 24 april is het MSL team met de voetbalrobots vertrokken naar Porto in Portugal voor het toernooi 'De Portuguese Open'. Het toernooi opent met twee set-up dagen op 24 en 25 april. Hierop volgen twee competitiedagen (26, 27 april) en op 28 april zullen de finales plaatsvinden! Ze nemen het hier op tegen teams afkomstig uit heel Europa en zullen uiteraard gaan strijden voor de eerste plek!

Vind hier alle uitslagen van de Portuguese Open 2019

German Open 2018

Op 24 april is het @Home team met de zorgrobots AMIGO en SERGIO naar Magdeburg in Duitsland vertrokken voor de German Open. Ze hebben het daar op genomen tegen 8 andere teams uit onder andere Mexico, Iran en Pakistan. Op 25 en 26 april hebben de set-up dagen plaats gevonden, op 27 en 28 april waren de competitiedagen en op 29 april waren de grote finales! Zie onderstaande link voor alle updates over het toernooi! 

Uitslag

Met de trofee voor de tweede prijs in de hand wordt het team gehuldigd op het podium. Via een mobiele chat app ging AMIGO een biertje voor een van de juryleden halen, terwijl SERGIO zijn zoek en navigatie-skills laat zien. Naast een denderend toernooi was er deze week ook ruimte om aan SERGIO te sleutelen. De finale was een mooi moment om alle vooruitgang te tonen. 

Vind hier alle uitslagen van de German Open 2018

RoboCup 2018

Van 17 juni tot en met 21 juni (symposium op 22 juni) 2018 kwamen 35 teams van over de hele wereld bij elkaar voor de wereldkampioenschap RoboCup, welke is gehouden in Montréal, Canada.  Onze beide teams, de voetbalrobots en zorgrobots, deden hier aan mee en wisten zich de afgelopen jaren steeds in de top te positioneren! 

Vind hier de resultaten van RoboCup 2018 voor de voetbalrobots en zorgrobots

Sponsors