Bezoek, mail of bel ons

Tech United office

Office managers:
Niels van Acht, Laura Vrenken, Isabelle Franklin, Nienke van Helvoort & Juul van Engeland 
E: techunited@tue.nl
T: +31 (0)40 247 22 48

De voorkeur heeft het sturen van een e-mail. We beantwoorden alle mails zo spoedig mogelijk. 

  • Harrie van de Loo, +31 (0)6 22 96 57 99

Twitter: @TechUnited
Facebook: www.facebook.com/TechUnited
Instagram: @techunitedeindhoven

Adres: De Lampendriessen 30, TU/e terrein Eindhoven
Gebouw: Impuls
Kantoor: RoboCup Stadion

 

Demonstratie aanvraag

Scholentour

Tech United werkt met een scholentour waarbij we regelmatig demonstraties op scholen verzorgen (zowel de basis- als middelbare school). Hiermee willen wij leerlingen enthousiast maken voor en kennis laten maken met de techniek. We nemen dan het voetbalveld, de goals en natuurlijk onze robots mee om de leerlingen een indruk te geven van het robotvoetbal en te tonen hoe ver we zijn met onze ontwikkelingen. Klinkt dit aantrekkelijk en wil jij graag een demonstratie op een desbetreffende school? Vul dan het onderstaande contactformulier in om een aanvraag in te dienen!

 

Commerciële demonstratie

Tech united verzorgt ook demonstraties op commercieel gebied. Dit kan volledig worden aangepast naar uw wensen en behoeften. Zo geven wij interne demonstraties in ons eigen Robocup stadion, maar verzorgen wij ze ook extern bij u op de gewenste locatie. We beschikken over de mogelijkheid om zowel een statische als dynamische demonstratie te verzorgen met de voetbalrobots en de zorgrobots. Spreekt u dit aan en wilt u graag een interessante demonstratie voor uw evenement? Vul dan onderstaand contactformulier in voor meer informatie!

 

Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram