Demonstratie op ESEF beurs, jaarbeurs Utrecht

16 maart 2010

Het TechUnited robocup team van de Technische Universiteit van Eindhoven was van 9 tot 12 maart op de jaarbeurs in Utrecht te vinden. de gehele week gaven ze demonstraties waarbij de voetbal robots lieten zien wat ze in huis hadden.

In een stand, die was omgebouwd tot een waar stadium met publiek, werd er steeds uitleg gegeven over de werking van de voetbal robots, het doel van het project en de jaarlijkse competities. Ook werden de verschillende rollen van de voetbal robot gedemonstreerd, werden er vrije trappen en ingooien genomen, en tot slot werd elke demonstratie afgesloten met het nemen van penalty’s waarbij enthousiaste vrijwilligers uit het publiek mochten keepen.

Kijk voor een goede sfeer impressie van de beurs eens in het ESEF fotoalbum!

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram