Winst bij @Home, toch geen finale

HERO restaurant challenge
8 juli 2023

Vandaag was een spannende dag voor het @Home-team. De uitdagingen voor HERO waren zeer divers in moeilijkheidsgraad. De dag begon vroeg met de Restaurant-uitdaging, en ons team blonk hierin uit. Onze livestream video op YouTube laat zien hoe HERO zich moeiteloos door een restaurantomgeving beweegt, met obstakels en mensen. Dit resulteerde in een mooie score en een stijging in de ranglijst.

Daarna lag onze hoop op de volgende opdracht. Helaas leek de warmte in de bedrading van HERO te zijn gekropen, waardoor hij onverwachts de arena verliet. Het @Home-team kon niets anders doen dan de uitdaging stopzetten. Dit betekende helaas niet de gewenste punten om verder te stijgen.

Alle ogen waren nu gericht op de EGPSR-uitdaging aan het einde van de dag. Het was erop of eronder om genoeg punten binnen te halen en alsnog een top 2-plek te verdienen en in de finale terecht te komen. De opdracht was om HERO ongescripte opdrachten te laten uitvoeren. Helaas werkt het gehoor van de robot hnog niet voldoende om te kunnen slagen, dus HERO faalde jammerlijk. Helaas, geen finaleplek voor het @Home-team, ondanks meerdere succesvolle uitdagingen. En daarmee heeft het team het de concurrentie niet makkelijk gemaakt.

Toch verlaat het team het toernooi met een goed gevoel. Ze hebben veel geleerd, een prachtig toernooi achter de rug en absoluut genoten van de geweldige sfeer.

Bekijk de video van de restaurant challenge op ons YouTube kanaal.Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram