Halve finale MSL

8 juli 2023

Mooi nieuws uit Bordeaux! Het MSL team heeft een plek veroverd in de halve finales van RoboCup 2023. Met volle vastberadenheid hebben we het publiek en onze concurrenten weten te imponeren, waarbij we onze vaardigheden en baanbrekende robottechnologie hebben getoond.

De weg naar de halve finales was eerlijk gezegd niet gemakkelijk, met flinke concurrentie van de teams LAR, Toulon en Falcon. Dit leverde spetterende momenten op tijdens de wedstrijden. Morgenochtend staan we om kwart voor negen klaar om LAR het hoofd te bieden.

Blijf op de hoogte voor meer updates en maak je klaar om morgen de spannende momenten mee te maken wanneer Tech United het opneemt tegen LAR in de halve finales. Je kunt de wedstrijd live volgen om 8.45 uur morgenochtend: http://robocup.live/.Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram