Tech United MSL team pakt de eerste plaats op RoboCup 2023

9 juli 2023

YES, we hebben het gedaan! Tech United heeft het waargemaakt en neemt de hoofdprijs mee naar huis in de MSL-league op RoboCup 2023! Tijdens de finale tegen Falcons overtrof Tech United hen met een verpletterende score van 6-2. Het team is ongelooflijk trots op deze prestatie. Een super mooi moment!

Dank aan onze sponsors, want zonder hun steun was dit niet mogelijk geweest. Ook willen we de organisatoren in Bordeaux bedanken voor het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Het RoboCup-toernooi van dit jaar was geweldig! Dankzij de concurrentie was het gevuld met spetterende wedstrijden en technische hoogstandjes van robotvaardigheden.

De fun stopt hier niet! Er wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor RoboCup 2024, en guess who’s hosting? Precies, niemand minder dan de Technische Universiteit Eindhoven! Dus, SAVE THE DATE voor 17 tot 21 juli 2024 en maak je klaar voor een nieuw innovatief avontuur in de wereld van de robotica. RoboCup 2024 in Genneperparken belooft een spectaculair evenement te worden, vol met ongelooflijke robotactie en onvergetelijke ervaringen. We kunnen niet wachten om jullie allemaal volgend jaar in Eindhoven te zien!Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram