Spannende dag @Home-team

21 juni 2012

Na de succesvolle eerste dag was het @home team weer op volle sterkte en met volle moed begonnen aan dag 2 van de challenges.

De eerste challenge betreft de Follow Me. Het team wist dat deze complexe challenge een echte uitdaging zou worden. Hierbij moet AMIGO achter een persoon aan de lift in en naar een andere verdieping gaan. Na het succes van gister bestond er toch goede hoop dat er enkele punten gescoord konden worden. Helaas raakte AMIGO al voor de lift het spoor bijster doordat er te veel mensen in de weg liepen. (videoverslag)

De tweede challenge, de Who Is Who, begon aanvankelijk veelbelovend. Nadat de deur werd geopend stapte AMIGO kordaat de arena in. Eenmaal binnen sloeg het noodlot toe; door een nog onbekende reden chrashte de software. Een herstart mocht niet baten; door een bugje in het Python script dat de mensen moest herkennen, wilde AMIGO niet luisteren naar de naam van de voorgestelde personen.

Het @Home team heeft deze tegenslag snel verwerkt en is met veel verve doorgegaan met de voorbereidingen van de challenges van morgen. De hoop is nu gevestigd op de Clean-Up en de Open Challenge. Morgen wordt beslist welke 10 teams doorgaan naar de volgende ronde. AMIGO staat nu 7de, dus het zal een spannende dag worden.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram