TUlip door naar de halve finale!

22 juni 2012

Morgen om half 3 lokale tijd zal TUlip de halve finale spelen tegen Tsinghua Hephaestus!

Vandaag moesten er door Tech United nog twee wedstrijden gespeeld worden. De eerste was gelijk een pittige tegen de leider van het pouleklassement: Tsinghua Hephaestus. Gelukkig waren er veel problemen met dit team waardoor het lastig was om te scoren. Het werd 1-0 voor Tsinghua Hephaestus.

De tweede wedstrijd was een spannende tegen KW-1. De teams waren erg tegen elkaar opgewassen en kwamen ongeveer even ver met het scoren van een goal. Helaas bleek een doelpunt iets te hoog gegrepen voor beiden.

Het verschil tussen de de eerste wedstrijd en de laatste was goed te merken. Het lukte TUlip nu om in balans te blijven, hij kon de bal goed detecteren en ook de strategie werkte (eerst met de rug naar de bal draaien en dan achteruitlopen). Deze verbetering is te danken aan grotere voeten. Vanochtend is een een plaat onder de voeten van TUlip geplaatst waardoor hij beter in balans kan blijven.

Met de scores van deze twee wedstrijden hebben Tech United, KW-1 én HuroEvolutionAD alledrie drie punten. Omdat Tech United een beter doelsaldo heeft zullen we doorgaan naar de halve-finale!

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram