Eerste Prijs in Carnavalsoptocht Eindhoven

16 februari 2013

Tech United heeft op 9 februari bij de carnavalsoptocht in Eindhoven niet alleen de eersteprijs voor loopgroepen tussen de 6 en 20 personen behaald, maar ook nog eens de eersteprijs voor beste loopgroep in het algemeen! Onder het thema “Robotvoetbal van de hoogste stand, dit seizoen in eigen land!” liepen zo’n 15 teamleden van Tech United verkleed in prachtige robotpakken en als robot dokter mee in de carnavalsoptocht. Het idee achter de deelname aan de carnavalsoptocht was het trekken van aandacht voor de RoboCup 2013 die aankomende Juni in Eindhoven wordt georganiseerd. Terwijl de robots hun act deden werden door de robot dokters dan ook volop flyers en goodies uitgedeeld met daarop informatie over de RoboCup.

Deze optocht werd live uitgezonden op Omroep Brabant en hierin kwam Tech United uiteraard ook voorbij. Deze beelden zijn hierterug te bekijken vanaf 104.13.Ook het Eindhovens dagblad maakte een korte reportage over de carnavalsoptocht. Hier komen ook beelden van Tech United en voor en die zijn hierterug te bekijken vanaf 4.55.

De teamleden van Tech United die mee hebben gelopen en enkele mensen van de TU/e hebben hard gewerkt om ons optreden in de optocht succesvol te laten verlopen en dat is zeer goed gelukt. We hebben veel aandacht getrokken voor de RoboCup 2013 en zoals eerder gezegd is daarbij de 1e prijs voor loopgroepen natuurlijk heel mooi meegenomen. Al met al een zeer geslaagde carnavalsoptocht!

Wilt u meer informatie over de RoboCup 2013, klik dan hier.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram