Eerste wedstrijddag RoboCup 2014

21 juli 2014

Vandaag is de eerste wedstrijddag van RoboCup 2014! De twee set-up dagen zijn achter de rug. Hierin hebben de robots kunnen wennen aan hun omgeving. Het veld is opgemeten, de lobjes zijn getuned, de keeper is getest en AMIGO heeft een map gemaakt van zijn omgeving. Ook zijn er wat laatste mankementjes opgelost wat betreft de hardware en software. Bij de voetbalrobots staan er vandaag drie wedstrijden op het programma. We beginnen tegen het Japanse Hibikino-Musashi, hierna spelen we tegen het Chinese NuBot en als laatste tegen onze Portugese collega's van CAMBADA.

Bij AMIGO wordt begonnen met de Robot Inspection. Hierbij wordt getest of de robot veilig is en of de noodstop het doet. Na deze inspectie is het tijd voor de Robo Zoo., een challenge waarbij het publiek vermaakt moet worden. De robot die de bezoekers het beste weet te vermaken en de meeste stemmen krijgt van het publiek wint de challenge. AMIGO sluit vandaag af met de Follow Me challenge. Hierbij moet de robot een onbekend persoon veilig kunnen volgen. Tijdens deze challenge zal hij ook gehinderd worden door andere personen of objecten.

Alles is te volgen via de website, twitterenfacebook. Voor het gehele programma en standen van beide robots, klik hier.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram