De eerste wedstrijddag van de Portuguese Open 2017

28 april 2017

Vandaag begint de dag gelijk met een wedstrijd. Om 09:00 spelen we tegen de ASML Falcons, dus het team staat al vroeg klaar bij de venue om ervoor te zorgen dat alles soepeltjes zal verlopen. Deze wedstrijd eindigt met 4 – 0 voor Tech United en een samenvatting van deze wedstrijd ishierte vinden. Na de wedstrijd tegen de Falcons staat 5DPO op het programma. Helaas gaat deze niet door aangezien 5DPO technische problemen heeft.

De laatste wedstrijd die we spelen is die tegen VDL Robot Sports. Deze ronden we netjes af met een overwinning van 10 – 0, en ook van deze wedstrijd is een samenvattinghierte vinden!

Om alvast te oefenen voor morgen is er een oefenwedstrijd georganiseerd tegen CAMBADA, de rivaal die in de finale van de Portuguese Open 2016 van ons gewonnen heeft. Deze wedstrijd eindigt met 2 – 0 voor Tech United en zorgt ervoor dat het team goed weet waar we morgen aan toe zijn. Nu het team met goede moed uitkijkt naar morgen is het weer tijd om terug te gaan naar het hotel.

De wedstrijd tegen CAMBADA is niet de enige die we morgen spelen. We spelen namelijk om 13:00 tegen Carpe Noctem Kassel voordat we het om 17:00 op nemen tegen CAMBADA. Deze en alle andere wedstrijden zijn uiteraard weer te volgen via de livestream! Ook is het oog van de media op ons en de Portuguese Open gevallen, een overzicht van de mediamomenten ishierte vinden.

'



Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram