Het nieuwe seizoen is van start!

23 oktober 2017

RoboCup 2017 is inmiddels alweer een tijdje voorbij en na wat hoognodige vakantiedaagjes zijn de teams weer hard aan de slag gegaan. De competitie evaluaties zijn achter de rug dus het echte werk is weer begonnen! Tijdens teamavonden en ontwikkeldagen zijn de teamleden nu druk bezig met het opschonen van de soft- en hardware fixes van het WK en er wordt uiteraard ook gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen.

Tijdens de Science Show van de TU/eXperience dag hebben de voetbalrobots met Valerio Zeno mogen voetballen! Op het podium demonstreerde veldspeler Gregory van der Tandwiel hoe hard hij kan schieten. Niet alleen Valerio mocht met de robots spelen, ook de bezoekers konden het RoboCup veld op om de TU/e de robots in actie te bewonderen en te proberen een penalty te stoppen! Het was zeker een geslaagde dag en we hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad.

We beginnen dit nieuwe jaar met een nieuwe sponsor; KPN - Cor Wit Fonds! Met veel plezier kijken we er naar uit om de komende jaren samen te werken met dit bedrijf en hopelijk behalen we met hun hulp en de hulp van onze andere sponsoren komend jaar wederom de top!

De kwalificatie voor RoboCup 2018 begint voor @Home dit jaar vroeg. Op 4 november moet de kwalificatie al rond zijn! Vanaf nu houdt het team zich, naast de overige ontwikkelingen, hier dus mee bezig. Voor de kwalificatie moet er een paper geschreven worden en moet er een kwalificatievideo ontwikkeld worden waarin het team laat zien dat AMIGO goed genoeg is om mee te mogen doen in Montreal, Canada.

Naast de voetbalrobots, die regelmatig demonstraties geven, is ook AMIGO actief bezig met mensen informeren over techniek en robotica. Zo is het team 13 oktober naar de Hermitage in Amsterdam geweest om de IT afdeling van Heineken te laten zien wat AMIGO allemaal kan. Ook heeft het team daar een uitgebreide presentatie gegeven over hoe AMIGO precies werkt.

'

Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram