Sleutelen aan de toekomst

27 april 2018

De mannen hebben de hele middag lopen sleutelen om SERGIO's arm goed draaiend te krijgen. In de toekomst zal hij zijn grote broer AMIGO moeten gaan vervangen en afgelopen paar dagen heeft hij laten zien dat hij klaar is voor de uitdaging!

Waarom doen we dit jaar eigenlijk mee met twee robots? SERGIO gaat mee doen aan het wereldkampioenschap aankomende zomer. Hier op het E.K. kunnen we vast met hem oefenen, zodat hij klaargestoomd is voor zijn volgende uitdaging.We doelen erop om aan het eind van dit weekend zijn arm volledig werkend te krijgen. SERGIO en AMIGO strijden trouwens niet tegen elkaar, maar doen om de beurt aan de challenges mee.

Text

Zo luidt de vraag die AMIGO vanmiddag herhaaldelijk stelde.De opdracht luidde de “Storing Groceries Challenge”, en de taak was om een jurylid te volgen naar zijn auto om boodschappen naar binnen te helpen dragen. AMIGO had zo zijn kuren, en verloor meerdere keren zijn lokalisatie zodra ze buiten de arena gelopen waren. Ach, volgende keer beter.

'Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram