Tech United Fandag 2018

17 mei 2018

Aankomende zaterdag is het weer zover, het mooie weer is al besteld, de robots staan al te poppelen en de mascotte is uit de kast gehaald! De Tech United Fandag staat weer voor de deur!

Graag willen wij al onze fans, jong en oud, bedanken voor het support. Zaterdag 19 mei om 15:00 uur staan wij met zijn allen klaar om een middag entertainment, in de vorm van presentaties en demonstraties, te verzorgen!De Fandag vindt plaats in de Markthal bij het Metaforum op de TU Campus in Eindhoven. De inloop zal vanaf 14.30 uur zijn. Zowel het @Home team als het MSL team zullen dan de nieuwste ontwikkelingen van de voetbalrobots en het zorgrobot duo, genaamd AMIGO en SERGIO, aan jullie tonen.

De host van het programma is niemand minder dan Lieven Scheire, bekend van o.a. cabaret en televisie. Nog mooier dat hij ook één van onze fans is!

Check maar eens zijn Geek Rubreek.

'

Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram