Zorgrobot HERO demonstreert voor belangrijke delegatie

1 juni 2021

Onze HERO heeft weer mogen shinen! 

Gisteren kwam er op Strijp-T een delegatie langs met onder andere Eurocommissaris Mariya Gabriel, politici Ingrid van Engelshoven en Mona Keijzer en onze eigen burgemeester John Jorritsma. Hopelijk hebben ze ervan genoten! (Link naar het nieuwsbericht)

Foto: Bart van Overbeeke

'Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram